Kawan - kawan

Friday, July 9, 2010

Your hubby tolong masak tak?

 

My hubby memang tak tolong masak pun .
Memang tak harap pun dia masak ke apa.
Kalau Tifa sakit memang confirm dia pi beli kat kedai .
Tak kisahlah sebab ada part lain yang dia rajin buat .
Macam buang sampah , cuci toilet dan sebagainya.
So win -win lah kan .
 
Tapi pernah sekali tu jela dia tolong Tifa ke dapur . Itu pun dia teringin nak makan sardin roll homemade.
Masa tu memang Tifa tak larat . Tengah mabuk la katakan . So dialah yang dok mengrollkan sardin tu.
 
Memang bertuah badan kalau hubby tolong masakkan.
Masak maggi me pun jadilah abang oii...
 

2 comments:

makdara TERDIVA said...

beruntung badan dpt suami yg rajin..bukannye ape..lelaki ni mmg terkenal dgn sikap ego..
malu katanye kalau sidai kain kat luar..nnti org ckp bini queen kontrol..

:)

|| NaFiRaa || said...

nak tolong masak tuh x de laa... tolong2 kopek bawang boleh ler.. hubby ai tuh tau masak megi jek..muehehehe..

Click click Nuffnang